Pretraži ovaj blog

23. stu 2011.

MASONI

 

Ne znam koliko ima po nekoj procjeni masona u Hrvatskoj ali sve jedno oni su vjerni psi velikim lozama u svijetu. Ali došao sam do drugih podataka a to je da su čak 60% članova Europskog parlamenta masoni - To je potvrdio Josep Corominas, veliki meštar Velike lože Španjolske (GLE), u ožujku 2006.

Heksagram se dobiva kada se spoje Vodeni trokut sa Vatrenim trokutom, što se zove sestokraka zvijezda, Davidova zvijezda, Salomonov pecat, itd.
Heksagram se koristi "kao priručno sredstvo za magije i alkemicare". Vračari su vjerovali da simbol predstavlja otisak stopala specijalne vrste demona koji se zove "trud" i koristili su ga u ceremonijama kod prizivanja demona.
Bivši sotonista Bill Schnoebelen piše u svojoj knjizi kako za jednog vračara heksagram predstavlja moćno oruđe za prizivanje sotone.
Zanimljivo je da heksagram: posjeduje tri šestice.
On sadrži šesticu unutar šestice unutar šestice: 666. (Izbrojte stranice svakog trokuta na koje se nailazi u smjeru kazaljke na satu, potom stranice na koje se nailazi kada se kreće suprotno od kazaljke na satu i nazad, treća šestica — stranice unutrašnjeg šesterokuta).
ZNACI RUKOM
Masoni imaju svoje tajne polozaje ruku. Oni također karakteristično drže svoja stopala u vidu tau križa. Ovakav položaj moze biti od koristi ako je mason pozvan na sud. Sa ovakvim držanjem, sudac (ukoliko je i on mason) može lako vidjeti dali je čovjek ispred njegovog stola isto član njegovog društva.
Mason koji polaze zakletvu na 3. stupnju obećava da će sakriti sve zlocine koje počini drugi mason osim izdaje i ubojstva.
Na 7. stupnju masonerije, kandidat mora obećati da će pomagati drugom masonu iz Kraljevskog luka kada ga vidim u bilo kakvoj teškoći i zalagati će se za njegovo pitanje da bih ga izvukao iz problema, bez obzira da li je u pravu ili ne.
Na 13. stupnju polaze se zakletva koja obuhvaća obećanje da će se sakriti sve zločine uključujući ubojstvo i izdaju.
Ovo naravno znači da ako neki mason počini ubojstvo, a sudac je isto mason, onda je sudac obvezan svojom masonskom zakletvom da oslobodi ubojicu, čak i ako to ima za posljedicu okrivljavanje nedužne osobe

 
Masonski simboli nam se "serviraju" na više načina,
 a prvenstveno su oni prisutni
u pupularnoj kulturi na više načina.

Iako će netko možda ovo shvatiti kao neku zajebanciju, kao neku od brojnih teorija zavjere ili jednostavno kao podsmijeh.

Bilo kako bilo okultizam je uvijek imao ogroman utjecaj na umjetnost, naručito na glazbu
Freemason Handshake

sasvim normalno se rukuje, no mali prst se ostavi put dlana (zakrivi) tako da ovaj drugi (ako je mason) isto napravi onda se dotaknete jagodicama malog prsta

. Rock scena 70-ih je doslovce preslika okultne scene tog vremena. Svi naistaknutiji bendovi tog doba svoj image i stil su gradili na tome. Slično je i danas a tako ce biti vjerojatno i u budučnosti.
Možda vam ovo zvuči kao neki SF ili teorija o gmazovima koji vode svijet, ali ipak ne, ovo će biti objasnjeno na drugaciji nacin

Nema komentara:

Objavi komentar