(sjajan recept, toplo ga preporučujemo!!!!!!!!!!!)
Hobotnica na zagorski način:
Sastojci:
- 1 malo prase (do 15 kg)
- 1 veća hobotnica (cca 2 kg)
- krumpir
Priprema:
Dok se odojak vrti na ražnju, hobotnica se kuha s krumpirima u puno vode i posoljeno.
Kad je hobotnica gotova, a odojak pečen, izvade se krumpiri, voda prolije, a hobotnica baci mačkama i pesima, da se ne bune dok se jede.
Uz odojak servirati hladnu pivu ili gemišt!
Hobotnica na zagorski način:
Sastojci:
- 1 malo prase (do 15 kg)
- 1 veća hobotnica (cca 2 kg)
- krumpir
Priprema:
Dok se odojak vrti na ražnju, hobotnica se kuha s krumpirima u puno vode i posoljeno.
Kad je hobotnica gotova, a odojak pečen, izvade se krumpiri, voda prolije, a hobotnica baci mačkama i pesima, da se ne bune dok se jede.
Uz odojak servirati hladnu pivu ili gemišt!
Nema komentara:
Objavi komentar