Pretraži ovaj blog

23. stu 2011.

Alibiji za nevjerne

 




U Francuskoj je otvorena prva agencija koja 'ljudima s obavezom', kojima treba malo više slobode, pomaže da uspješno prevare svoje zakonite partnere, a da oštećena strana nikad ništa ne sazna.

Francuska kompanija pokrenula je službu koja osigurava alibije ''ljudima s obavezom'', kojima treba ''malo slobode''. Alibila se reklamira kao ''vaša tvornica alibija''.
Za vas će obaviti telefonski poziv, izmisliti obaveznu večeru ili čak napraviti račun u restoranu ili hotelu kako bi poduprli bilo kakvu priču.


Najjeftinija usluga košta 12 funti i uključuje samo poziv, dok alibi 2. stupnja, koji uključuje dokumentaciju, pozive i sve ostalo što je potrebno da bi se avantura zataškala, košta 34 funte.

To je prva agencija u Francuskoj namijenjena preljubnicima koji ne žele da njihove afere budu otkrivene. Osiguravaju alibije za niz situacija, ali otkrivaju da su njihovi klijenti uglavnom muškarci.


 

Njihov prvi klijent je bio muškarac koji je trebao alibi kako bi se pridružio ljubavnici na tropskom otoku, pa je agencija za njega krivotvorila pozivnicu za vjenčanje od dalekog rođaka.

''Svojim klijentima osiguravamo sve potrebne elemente kako bismo im pomogli da što bolje provedu osobne laži'', rekao je voditelj agencije.

Nema komentara:

Objavi komentar